21
Jun
13

l’oratge per als pròxims dies.

Lluis Sanchis

Una deferència en exclusiva per a la web Sellent Viu.

El refrany; «A l’estiu tot el món viu.»

SITUACIÓ ACTUAL

A les 7 horas 4 minutos (hora peninsular) en el Hemisferi Nort, a començat oficialment l’estiu. Una estació que durarà fins al 22 de setembre moment en que començarem la Tardor. Enguany l’estiu arriva amb temperatures suaus, es a dir, més soportables que les que sería normals per estes dates. I les previssions anuncien que tampoc sembla que les temperatures vajen a ser massa caluroses els propers dies, on el ventet de llevant suavitzarà l’ambient proa de la costa.

L’estiu començarà sense grans novetats. Sol i temperatures altes encara que més suaus cap al mediterràni.

L’estiu començarà sense grans novetats. Sol i temperatures altes encara que més suaus cap al mediterràni.

PREVISIÓ DIVENDRES

Per a huí divendres tindrem el cel poc núvol al matí, encara que de vesprada aumentarà la nuvolositat sense que ens porte pluges. Les temperatures pujaran un pelet, amb màximes que s’acostaran als 30 graus.

divendres

PREVISIÓ CAP DE SETMANA

El primer cap de setmana de l’estiu, l’oratge no presentarà moltes novetats. Continuarem amb sol tant dissabte com diumenge encara que a la costa apareixeran núvols d’oritge marítim que es desfaran de cara al migdía. També les temperatures no patiran grans canvits. Dissabte baixaran um poc, mentre que es recuperaran de cara a diumenge.

finde

PREVISIÓ PRÒXIMS DIES

La setmana ens durà un oratge en principi assolejat. Els vents bufaran d’oritge marítim, això farà que les temperatures es mantinguen suaus a la costa. D’altra banda al matí tindrem núvols d’estacament en el litoral encara que es desfaràn cap a mig matí. En resum esperem una setmana tranquil.la, meteorològicament parlant, amb sol i temperatures no massa caluroses. La nit de sant Joan, farà un poquet de fresquet vora mar, pero no s’espera mal oratge.

semana

Fotos internautes

Per a publicar les seues fotografíes: luissanchis5@hotmail.com

gent1 gent2 gent3


0 Respuestas to “l’oratge per als pròxims dies.”



  1. Deja un comentario

Deja un comentario


Información Comarcas Centrales

Enlaces más visitados

Entradas del mes

junio 2013
L M X J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Archivos

Sellent viu