17
Ago
12

l’oratge per als dies de festes de Sellent. Calor i més calor

Una deferència en exclusiva per a la web Sellent Viu.

El refrany; ”A la Mare de Déu d’agost a les huit és fà fosc”

SITUACIÓ ACTUAL

Poc a poc enfilem la recta final de este mes d’agost i de moment poques variacions ens mostra la meteorología. A la última onada de calor que ens a afectat este passat cap de setmana ara tenim altra a les portes, que de nou, farà que les temperatures es disparen allà on les brises marítimes no puguen arrivar. Per això cal estar atents a les alertes per temperatures altes que la AEMET a establert per als pròxims díes.

Així per demà dissabte este és el mapa de alertes. Una vegada més les zones del interior de la Comunitat serán les més castigades per el calor. Amb color groc en la que es troba la nostra comarca de la Ribera, les temperatures poden superar els 35 graus.

Ara vegeu la situació a les capes altes que tenim huí DIVENDRES 17, i comprovarem com la massa d’aire càlida en altura afectara al sudest peninsular.Esta massa d’aire calenta perdrà intensitat a partir del dilluns moment en el que les temperatures baixaran poc a poc encara que el calor no desapareixerà.

Ara vegeu la situació a les capes altes prevista per a la propera setmana (per dimecres 22). En les capes encara que amb menys  intensitat persistirà la massa d’aire calent que es retirarà d’una manera decidida a partir del pròxim cap de setmana.

PREVISIÓ PER DIVENDRES 17 D’AGOST.

Pel que fa a hui DIVENDRES, tindrem sol amb la formació de alguns núvols de evolució en les muntanyes de l’interior de la comunitat.. Huí divendres les temperatures tindran tendència a pujar. Allà on les brises arriben, les temperatures no pujaran massa.

PREVISIÓ CAP DE SETMANA

DISSABTE 18, El cel presentarà intervals de núvols al matí i sobretot en punts de la costa. Estos núvols és desfaran i donaran pas al sol. Temperatures més altes sobretot en els municipis de l’interior. Cap a la costa les brises mantindran menys caluroses les temperatures.  DIUMENGE 19, Tornarà a repetir-se la mateixa situació, encara que les temperatures baixaran un pelet. A la vesprada podría originar-se alguna tronada seca en punts de muntanya.

PREVISIÓ PRÒXIMS DIES

Per als pròxims dies poca cosa hi ha. La massa càlida no desapareixerà encara que perdrà intensitat. El calor aguantarà en especial a les terres de l’interior on les màximes superaran els 35 graus. Així a mig o llarg plaç, els models meteorològics no veuen pluja ni cap canvi destacat.

Les festes de Sellent es voran amb sol i sobretot amb un ambient càlid.

Desde este espai de l’oratge desitgem a tots els veïns bones festes.


0 Respuestas to “l’oratge per als dies de festes de Sellent. Calor i més calor”



  1. Deja un comentario

Deja un comentario


Información Comarcas Centrales

Enlaces más visitados

Entradas del mes

agosto 2012
L M X J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Archivos

Sellent viu